ЗАВДАННЯ ДО
ОПРАЦЬОВАНОГО МАТЕРІАЛУ
ПРІСНЕ ТІСТО
1.Складіть алгоритм приготування прісного здобного тіста.
2. Перенесіть у зошит Таблицю можливих недоліків та причини виникнення
тіста прісного здобного
3.Дайте письмові відповіді на наступні питання:
- Чим
відрізняється прісне здобне тісто від пісочного?
-Яке борошно найкраще використовувати для замішування прісного
здобного тіста?
-Які розпушувачі використовують під час приготування прісного
здобного тіста і як їх додають у тісто?
-Чи буде відрізнятися технологія приготування прісного здобного тіста,
якщо під час його приготування використають:
а) тільки саму воду; б) кисломолочні продукти?
-Яка особливість приготування сочників?
ВИКОНАНІ
ЗАВДАННЯ СФОТОГРАФУВАТИ ТА НАДІСЛАТИ У ВАЙБЕР
ЗАВДАННЯ ДО
ОПРАЦЬОВАНОГО МАТЕРІАЛУ
ПРЯНИКОВЕ ТІСТО
1.Складіть алгоритм приготування
пряничного тіста сирцевим способом.
2. Складіть алгоритм приготування пряничного тіста заварним способом.
2. Перенесіть у зошит Таблиці можливих недоліків та причини виникнення ітіста пряничного сирцевим способом та тіста
пряничного заварним способом
3.Дайте письмові відповіді на наступні питання:
- Чому тісто
назвали пряничним?
-Які види прянощів використовують при його
приготуванні?
-Які способи приготування пряничного тіста
Ви знаєте?
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ СФОТОГРАФУВАТИ ТА НАДІСЛАТИ У
ВАЙБЕР
ЗАВДАННЯ ДО
ОПРАЦЬОВАНОГО МАТЕРІАЛУ
ВАФЕЛЬНЕ ТІСТО
1. Законспектуйте
запропонований матеріал.
2.
Дайте письмові відповіді на наступні питання:
- У чому особливість приготування вафельного тіста?
-Чи можна повторно використати виливи вафельного тіста, що утворюються
під час випікання і як саме?
-Який асортимент виробів можна готувати з вафельного тіста?
-Як
змінюються властивості вафельного напівфабрикату залежно від вмісту цукру у
тісті?
-Назвіть
начинки, що використовуються для приготування вафельних перекладанців?
-Які можливі
недоліки вафельного тіста і чи можна їх усунути?
3.
Виконайте такі завдання:
-Складіть
алгоритм приготування тіста для листових вафель.
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ СФОТОГРАФУВАТИ ТА НАДІСЛАТИ У
ВАЙБЕР
Комментариев нет:
Отправить комментарий